Клиентите за нас

google
Дени Вангелова
декември 2, 2023

Изключително доволна от проведения курс по професионален грим! Искам да изкажа огромни благодарности на Цвети Алексова за професионализма! Препоръчвам на всички! Цвети, адмирации! Благодаря за всичко!

google
Ana Naydenova
септември 14, 2023
google
Tereza V
септември 4, 2023

Невероятни професионалисти! Ако търсите любезно отношение, уютна обстановка и страхотен грим за Вашия повод, това е точното място за Вас! Препоръчвам с две ръце! 👍

google
Didka Didkova
август 28, 2023

За сватбения ми ден ме гримира Поли. Изключително съм впечатлена от професионализма й, за минути успя не само да разбере какво искам, а и да го направи по най-добрият начин. Благодарение на нея денят мина прекрасно защото ме накара да се чувствам прекрасно! Благодаря!

Благодаря за огромния професионализъм на Цвети Алексова. Изключително доволна съм от курса, който изкарах при нея: Микропигментация на вежди и устни. Цвети е не само професионалист, не само учител, а приятел, който изисква и дава всичко от себе си, за да покажеш най-доброто от качествата си! Благодаря ти Цвети, за всеотдайността, търпението, и невероятния подход към мен по време на цялото обучение ❤️

google
Gabriella Kamenova
юли 30, 2023

Изключително професионалн салон . Заповядайте на всякакви глезотии

google
Desislava Kostadinova
юли 30, 2023

Истински професионалисти! Ако имате нужда от каквато и да е процедура, това е точното място.

Обучения

Art & Make up Boutique провежда професионални обучения специално за всички дами, които искат да се развиват в beauty сферата. При нас можете да преминете курс по микроблейдинг, микропигментация, професионален и самостоятелен грим.

Запознайте се с нашите предложения.

Курс Микроблейдинг

Курс Микроблейдинг Специално за всички Дами, които искат да се специализират в BEAUTY сферата и по-специално в Микроблейдинга, организираме курсове по  Микропигментация вежди и устни,  Mикроблейдинг,

Прочетете повече »

За нас

Микропигментация и микроблейдинг от Аrt & Мakeup boutique. Студиото предлага сватбен (булчински), абитуриентки и професионалния грим за всякакви поводи, креативни проекти свързани със сесии за онлайн магазини и други рекламни проекти.

В основата на нашата работа стои безкомпромисното качество, професионализъм и актуалност на услугите, които предлагаме. Нашата мисия е чрез изкуството, което правим, да даряваме щастие и увереност на нашите клиенти!

Микропигментация или т.н. перманентен грим от ново поколение е една от най- нашумелите процедури през последната година . Процедурата може да бъде направена на вежди , устни , очна линия , скалп , белег или ореол на гърда . Новите техники са много по-естествени и безболезнени от стария перманентен грим . Много клиентки са с неприятни чувстава към старата процедура , заради промяната на цвета на веждите или болката , но технологиите все повече се развиват и крайния резултат е впечатляващ .

Цвети Алексова

собственик на Art & Make-up Boutique

За мен гримът има прекрасната сила нежно да подчертава женствеността и индивидуалната красота на всяка жена. 

Заповядайте при нас

ул. „Кестенова гора“

ул. „Кестенова гора“, 1000 ж.к. Стрелбище, София

Art & MAKE UP Boutique

Art & MAKE UP Boutique

Typically replies within an hour

I will be back soon

Art & MAKE UP Boutique
Здравей 👋 Запази си час по-долу
Започни чат:
chat